Kvalitet og dyrevelferd i verdensklasse

I Norsk Kylling går vi nye veier for å sikre bærekraftig produksjon av hvitt kjøtt – sunn og trygg mat av høy kvalitet til hele Norge.

Kvalitet og dyrevelferd i verdensklasse

Nye spor og nye nettsider

Som du ser, har vi fornyet logoen og det visuelle uttrykket vårt. I det nye logomerket finner du tre symboler som betyr mye for oss – stjerne, spor og sirkel.

Stjernen understreker ambisjonen vår om å lede. Norsk Kylling står for ansvar, etterrettelighet og trygghet. Som en ledestjerne skal vi alltid være et forbilde gjennom adferden og valgene våre.

Sporene forteller om kjernen i virksomheten vår – dyr og dyrevelferd – men også viljen til å gå nye stier. Nye bærekraftige veivalg som krever mot, innovasjon og ambisjoner.

Sirkelen symboliserer verdikjeden vår og fokuset på sirkulærøkonomi. Den viser betydningen av tillit og samhold gjennom hele verdikjeden, og understreker viljen til samarbeid med partnere og leverandører for å nå mål som er større enn oss selv.

Nettsiden er ikke i mål. Det skal den heller ikke være – den skal vokse i takt med vår egen utvikling og fortelle nye historier om hva vi jobber med i Norsk Kylling – og hvordan vi bidrar til å gjøre verden litt bedre.

Med innovasjon og sirkulærøkonomi som grunnsteiner

Nå bygger Norsk Kylling et verdensledende produksjonsanlegg i Orkland, med planlagt åpning høsten 2021. Anlegget blir midtpunktet i en ambisiøs satsing på landbruk og matproduksjon gjennom hele verdikjeden vår for hvitt kjøtt i Midt-Norge, og setter ny standard for innovasjon, energismarte løsninger og sirkulærøkonomi.

Med innovasjon og sirkulærøkonomi som grunnsteiner

Stolt vinner av internasjonal dyrevelferdspris

Norsk Kylling har som mål å skape verdens beste verdikjede for matproduksjon, hvor god dyrevelferd for kyllingene er en nøkkelfaktor. Vårt og REMA 1000 sitt arbeid for dyrevelferd legges merke til internasjonalt – i år vant vi dyrevelferdsprisen Good Chicken Award!

Stolt vinner av internasjonal dyrevelferdspris

Vi har signert European Chicken Commitment

European Chicken Commitment er en standard hos europeiske dyrevernorganisasjoner med minstekrav som bidrar til at kyllingen har det godt. Vi i Norsk Kylling har forpliktet oss til å nå alle krav – for bedre dyrevelferd, lavere tetthet og miljøberikelser – innen 2022.

Vi har signert European Chicken Commitment

Slik kutter vi soya i kyllingfôret

Norsk Kylling får sammen med Algæ, Norgesfôr og NIBIO 11 millioner kroner i støtte fra Norges Forskningsråd til et innovasjonsprosjekt for å produsere mikroalgebiomasse til bruk i kyllingfôr. Dette vil redusere behovet for soya i fôret.

Slik kutter vi soya i kyllingfôret